Model Rumah Untok En. Nasir!!!

>> 21 February 2010

ni pun assignment Model Making masa aku kat KKTM dulu. kena buat sebelum model piping sebelum ni. time ni kena buat model rumah sekali dengan perabut-perabut. antara assignment paling best kot sebab tak payah nak pecah kepala. boleh gak lepak-lepak walaupun kena keluar duit sikit...


walaupun kecik, kena kasi syelek ma...


antara perabut-perabut yang disiapkan...


ni lak model rumah kosong yang dah siap. design masing-masing. tak payah komen la. kami memang tak ikut scale pun. huhu...







line up group aku. dari kiri -> apih ganu, osman, dan AKU...

1 komen:

MisZteEN 9:00 PM, March 27, 2010  

wah.. berbakatnyer kamoo.. cantek2... ngehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP