Mengaku Guna Botox...Tanpa Rasa Bersalah

>> 09 May 2010

erm...aku bukan jenis minat bergosip-gosip sangat. tapi lepas tengok satu rancangan tv kat tv9 pagi tadi rasa macam nak share la pulak. rancangan yang dikenali dengan nama hip tv. betul la tu kot. dalam rancangan tu tadi mereka-mereka ni ada membincangkan pasal cucuk mende botox ni la. siap wat ranking lagi kot. kalau tak silap aku la sebab aku bukan nak layan sangat rancangan tu...tapi bila tiba giliran seorang hamba ALLAH ni, slumber je dia mengaku dia cucuk botox. siap ada visual lagi dalam rancangan tu. yang tak boleh terima bila dia keluarkan statement macam dia pandai sangat.

dia cakap dia bukan tak bersyukur dengan apa yang ALLAH bagi kat dia, cuma dia nak bagi elok lagi apa yang ALLAH berikan tu. lagipun dia cakap dia buat semua tu untuk cari rezeki menanggung keluarga. lebih kurang macam tu la. macam tak bersalah je keluar statement macam tu...BODOH!!! aku ni pun jahat gak, tapi pikir-pikir la sikit nak keluar statement. tak pergi sekolah ke???

dalam rancangan tu gak ada la beberapa orang pengomen ni. ada seorang tu siap cakap lagi tak salah kalau dia nak buat macam tu. kira terpulang kepada individu la maksudnya...BODOH lagi!!! yang ko ni pun pergi support statement minah tu buat pe??? ko pun tak pergi sekolah gak ke???

hmmm...orang macam tu nak jadi idola??? kalau mereka tu kompem-kompem kapir tak pe. ni orang melayu beragama islam. dah macam menghalalkan benda haram la pulak. sama la kes nak bagi lesen judi piala dunia nanti...BENGONG!!!

gambar sebelum aktiviti pencucukan

gambar selepas aktiviti pencucukan

17 komen:

natsumiDyla 2:53 PM, May 09, 2010  

err. gmba bwh tu kne censored tuh. 18sx. haha

erm..nak elokkan ape yg ALLAH bg konon. pandai cakap.
ALLAH suruh tutup aurat xnak ikut pulak~

APAN 3:00 PM, May 09, 2010  

haha...btul gak tu...baru pasan.haha...

APAN 3:26 PM, May 09, 2010  

haha...miss havoc peminat die ke???

The Poyo Me 4:02 PM, May 09, 2010  

tadi tgk jugak. peh...mmg douchbaggerina of the day. hahaha!
sama cam ayat "somebody" dalam melodi minggu lepas "saya tak pakai tudung sebb saya nak cari kerja."
whaaa~~

Hafiz Ismi 7:48 PM, May 09, 2010  

macam knal jek.. Ifa Raziah nih.. hehe~

APAN 8:01 PM, May 09, 2010  

haha...kantoi la plak....

APAN 10:24 PM, May 09, 2010  

x de la sis...pendapat je ma.huhu...

KAKNORLI 7:14 AM, May 12, 2010  

Salam...memang Ifa Raziah....pun dia sendiri buat pengakuan gitu.Dah besar panjang dah..tahu haram halal. Cuma depa akan bagi sebab pasal apa depa buat....bukan hukum Allah yg depa nk ikut. Ha..dulu nenek akak cerita.Kau main2..esok mati d taruh kita dalam botol dan d bakar botol tu.KIta menjerit kepanasan..nnti Allah kata.Aku x bakar kau..aku bakar botol.Time tu baru rasa! Suka pusing cakap nk menghalalkan sesuatu yg haram..

APAN 7:24 AM, May 12, 2010  

tu la pasal...huhu

surihati_ku 11:00 AM, May 21, 2010  

salam..
takut betul nak cocok2 ni..kalu nak enjit tu lain cterlah..huhuhu

APAN 11:13 AM, May 21, 2010  

haha...enjit2 tu pun x boleh gak ma...
jangan dibuat...

zither 2:39 PM, June 16, 2010  

ohh ifa ke.. ada tengok gak, kat melodi. memg doll la dia tuh

AkuMuzikFilem 12:29 AM, July 28, 2011  

tak peliklah kalau dia ni. suka bagi statement bodo

nurfauzi 8:25 AM, March 16, 2012  

baru nampak artikel ni.
die cucuk botox kat tempat censored kat dada tu ke hahaha.
ape nak diharapkan pada artis sebegini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP