Awek Mark Zuckerberg

>> 09 March 2011

ye...ini cerita pasal mark zuckerberg yang mengasaskan facebook tu. how i know him? sebab banyak entri dulu kat blog-blog yang cerita pasal mamat ni. antara isu utama time tu supaya orang islam ni boikot facebook sebab mamat ni yahudi...

bukan nak kupas mende yang dah lepas. cuma aku pelik la kat mamat ni. kita kat malaysia ni mesti pernah dengar kalau orang cakap yang cinta itu buta. yang tak pernah dengar tu mungkin tergolong dalam golongan manusia tuli atau kurang upaya dari segi pendengaran. tak boleh wat pape la kalau gitu...

bagi aku lak. mamat ni yang buta. dia boleh dikategorikan sebagai golongan berada kat dunia ni tapi macam ni pilihan yang dia buat. ini pun kalau betul maklumat yang aku dapat ni. layan je la...






sekali pandang macam orang gaji pun ada gak kan? dressup pun macam pendatang haram je. tapi bila tengok gambo last sekali tu yang buat kita untuk percaya je la mende ni. bukan rugi pape pun kan? lantak dia la. mamat ni pun sakai gak aku tengok. haha...

APAN dapat semua gambo kat SINI!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP