Menangis Tengok Sung-Bong Choi Menyanyi

>> 30 June 2011

erm...lupakan je la pasal Blogger Sampah semalam tu. salah aku gak gi layan mamat tu. minta maaf menyusahkan siapa yang masuk blog tu. kita stop kat sini! huhu...

ada tertengok satu video korea ni. sebelum ni dok menyampah tengok orang lain asek dok layan drama dan movie korea. mentang-mentang muka hensem ngan lawa, pakat ramai la nak tengok. aku bukan tak pernah tengok, cuma payah sikt nak layan sorang-sorang. lain la masa kat hostel dulu. layan ramai-ramai.

tapi video korea ni menampilkan seorang lelaki yang tak hensem. tapi ada bakat besar (mungkin). kalau Mamat Khalid mengaku dia innocent, mamat ni lagi innocent kot...

jom layan video Sung-Bong Choi ni...


lepas tengok boleh gak motivate diri aku sikit. tambah lak, mengikut kisah silam yang dia cerita memang teruk gak kot. hidup di jalanan tapi bila nyanyi, suara tak macam muka ma...

dan sekarang ni siap ada Sung-Bong Choi fan page kat facebook lagi. klik SINI kalau nak usha...

petikan daripada you tube
aku tak de la sampai menangis tengok video ni. tapi sedih gak bila dengar cerita dia tu. pompuan dalam tu ramai la nangis. eh...juri yang kat tengah tu cun gak ek. cambes je nak layan citer korea pasni. haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP