Page Peta Laman Yang Baru

>> 18 June 2011

memandangkan cuti yang agak panjang daripada biasa, aku cuba memperkemaskan paparan blog aku. untuk itu, aku telah menambah satu page baru dengan nama Site Map.


tambahan lak kat blog aku tiada blog archive yang boleh memaparkan semua entri aku sebelum ni. dengan adanya page ni, diharap dapat membantu memudahkan korang membuat carian entri kat blog aku.


lagi, semua entri telah disusun mengikut kategori masing-masing. aku tak tau macam mana nak hide kategori yang kita tak nak show. tapi sebab kategori aku tak banyak, aku terima je la.

APAN rujuk SINI untuk buat Site Map ni! terbaik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP