Sukan SEA 2011 - Selamat Berjaya Skuad Bola Sepak Malaysia!

>> 21 November 2011

nak tulis apa ni? macam dah lama tinggal je blog ni. aku hajat nak kongsi video di bawah ni je. cambes lak kalau tengok sempena Perlawanan Akhir Bola Sepak Suka SEA di Indonesia yang menemukan pasukan tuan rumah dengan pasukan Malaysia malam nanti...



video di bawah ni dikatakan salah satu sebab penyokong Indonesia tidak menghormati lagu Negaraku. tengok je la dulu. bincang kemudian je lah pasal video yang ni. salah faham semata-mata...



dan...satu lagi video terbaik untuk ditonton. ramai yang dah share di facebook. video ini dihasilkan oleh seorang mahasiswa dari Indonesia yang belajar di Malaysia. satu usaha yang perlu diteruskan untuk memberi penjelasan kepada golongan-golongan tertentu...



papepun, selamat berjaya untuk skuad bola sepak Malaysia. nama Ong Kim Swee pun semakin naik sekarang. satu je yang aku suka pasal dia ni...dia boleh cakap Melayu dengan baik...mungkin dapat Dato' la kalau menang nanti. haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP