Video Gersang Kekasih Kepada Kekasih

>> 15 January 2012

Aku sudah lama perasan video 'berani-kena-maki' ini di Facebook. Masa tu, aku tak ghairah nak tengok sebab banyak lagi video best yang dikongsi oleh membe-membe Facebook. Tambah pula guna broadband, pemilihan video sampah perlu dikurangkan supaya pelayaran internet tak melebihi 5GB sebulan.

Sehingga 'kekasih' @ 'B' beliau turut buat satu video untuk membalas kegersangan kekasihnya. Lepas tengok video B, baru aku tengok video asal.

Di bawah, video asal yang dimaksudkan...


dan video daripada B...


Tidak ketinggalan juga, pihak bapa turut buat satu video sebagai amaran untuk meludah B. haha...


Ada lagi ke yang berani nak buat video gersang-gersang tunjuk muka, lepas tu upload dalam YouTube? Mungkin keterlanjuran ini boleh dijadikan peringatan.

Cuma...ayat akhir daripada Kyopropaganda tu aku tak berapa nak berkenan, JANGAN GIVE UP, JANGAN MALU, BE YOURSELF. Tak patut rasanya bagi sokongan moral kepada makhluk macam ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP