Banyaknya "DISLIKES" Video Lagu Janji Ditepati

>> 31 July 2012

Banyak sangat yang tidak kena dengan sambutan Hari Kemerdekaan Malaysia ke-55 nampaknya. Selain isu logo dan tema hari merdeka, lirik lagu tema hari merdeka juga sedang giat dikritik sekarang ini. Situasi tersebut semakin jelas selepas keluarnya video lagu Janji Ditepati yang dimuat naik di YouTube baru-baru ini. Tiba-tiba ramai pula yang jadi "patriotik" lepas layan lirik lagu ini.

KONGSA KONGSI


Ada yang berpendapat lagunya dah best, cuma tang lirik tu je buat orang jadi tak puas hati termasuklah aku yang masih muda remaja. Ketidakpuasan hati orang ramai telah diterjemahkan dalam YouTube. Ramai giler "dislikes" dan angka ini sudah tentunya akan bertambah. Mari dislike beramai-ramai! haha...

Dah...jangan layan lagu tu lama-lama sangat! Nanti tak pasal-pasal terhafal. Baik tengok video PUASA di bawah. Baru ku tahu video-video alih suara (antaranya temuramah bersama Rooney) yang banyak dikongsi di Facebook sebelum ini dihasilkan oleh orang yang sama. Sangat kelakar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP