Motivasi Diri: Setiap Manusia Boleh Melakukan Perubahan

>> 30 December 2012



Konvoi Pengebumian Otai Biker

>> 22 December 2012


Mark Nattell yang berusia 58 tahun meninggal dunia pada Disember 2012 lalu selepas 3 tahun bertarung dengan kanser. Sepanjang hayatnya, dia amat minat kepada motosikal sehingga boleh digelar sebagai 'penunggang sejati' a.k.a real biker. Kawan-kawan merangkap penunggang sepertinya memutuskan untuk mengatur satu pengebumian istimewa. Keranda Mark dibawa ke gereja menggunakan 'kenderaan mayat' beroda tiga sepanjang tujuh meter dan diarak oleh penunggang-penunggang motosikal berkuasa tinggi.

Rabu Yang Bisu #62 - Kunci Mangga

>> 19 December 2012

KONGSA KONGSI

Review The Hobbit: An Unexpected Journey

>> 16 December 2012

Peminat filem The Lord of the Rings arahan Peter Jackson sudah semestinya menantikan tayangan filem terbaru The Hobbit: An Unexpected Journey. Filem yang sudah pun ditayangkan di pawagam Malaysia ketika ini boleh dikatakan mendapat sambutan hangat daripada para penonton di sini sebab aku tengok seat penuh je malam tadi. Entah macam mana jumlah kutipannya di hari mendatang, sama-samalah kita nantikan.


Aku bukanlah penonton yang fanatik atau obses dengan filem The Lord of the Rings (TLotR). Nama karakter pun banyak dah lupa tapi aku suka dan dah layan semua siri filem TLotR sebelum ini. Sampai sekarang pun masih ingat sikit-sikit jalan ceritanya. Cuma, bab dari mana datangnya cincin yang menjadi rebutan tu memang aku tak tahu menahu kisahnya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP