Pe Citer?

>> 02 November 2010

erm...

best lak bila tengok orang lain. hidup dorang macam senang je. macam? murah rezeki masing-masing. nak apa semua dapat. walaweh...

aku lak seminggu lagi genap sebulan keje. alhamdulillah... 3 kali gi inteview baru lekat. tambah lak dekat je ngan kampung. senang mau balik ma. sebelum ni gi inteview jauh-jauh pun tarak hasil gak. camdoh je...

keje aku xde la gah mana pun. boleh la nak tanggung diri aku sendiri dan tak payah la buat muka kesian tak de duit depan mak aku lepas ni. yang penting halal je la. bagus-bagus...

skang ni dok umah sewa. sewa bilik je pun. yang bestnya pasal umah ni ada sorang polis ngan sorang askar. masing-masing keje main senapang. aku je keje main mouse. bosan-bosan...

ada gak dapat tawaran sambung degree. tapi macam da malas je skang ni nak belajar. mau kumpul duit dulu. boleh wat stok kawin. kalau kerajaan tukar pinjaman jadi biasiswa aku sambung la kot. malas mau utang-utang ma...

dan aku bukan keje jual burger. sebab nanti ada orang ingat aku jual burger lak sebab i told them before. semua itu satu penipuan. nak jual burger tak payah inteview kot. sorry weh...

yang penting... tah r. tak tau lagi pe yang penting tu. aku kesumbatan. selamat!

2 komen:

Jey Yusuff 11:35 PM, November 02, 2010  

nanti polis dgn askar 2 leh jd bodyguard apan. kan kan

Yua 12:00 AM, November 03, 2010  

knp x teruskn deg tu.. peluang tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP