Annual Dinner 'Glamorous Pink'

>> 25 June 2011


malam ni dapat la makan kat hotel. tapi harap-harap tak de la yang mempertikaikan pakaian aku. payah nak ikut tema 'Glamourous Pink' tu...

oh...sila klik gambo kalau nak baca
kalau pergi kompem dapat makan, dapat door gift, dapat tengok Richie Rachman (dalam aturcara majlis memang eja macam tu), dapat tengok persembahan artis jemputan yang tak dikenali (artis jemputan: Erie? Arun? Zira?)...

kalau bertuah malam tu, boleh dapat lucky draw. memang agak lama gak ni tak de rezeki dalam mende ni. payah betul nak dapat. nak target dapat best dress memang payah kot. tapi dengar kata, hadiahnya lumayan gak. tah ar...

kalau tak pergi kena bayar ganti rugi. kena tanggung balik cas yang dikenakan hotel untuk satu kepala. lain la kalau memang dari awal dah bagitau kat admin memang tak dapat pergi...

papepun, aku akan pergi gak. dah mula mengosongkan perut dah ni...

TO BE CONTINUED kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP