Ular Telan Biawak

>> 16 November 2011

These pictures were taken by one of the Main Roads road crew at Cooyar (North of Toowoomba, QLD) last week. It took a total of 5 hours for the snake to finish off the Goanna. As you can see, they put some signage up so it couldn't be run over.



sumber : b-inet.com

last week? erm...jangan terpedaya. dah lama dah kot aku simpan mende ni. kejadian ni berlaku di utara Toowoomba, bandar di selatan Queensland, Australia. aku hajat nak translate ke bahasa Malaysia sebab mengikut pengalaman aku sebelum ni kalau post entri bahasa Inggeris tak ramai yang nak baca. lagipun 3 ayat je tuh. kalau malas gak tak tau la.

jarang sekali aku translate guna kepala sendiri. kalau guna Google Translate atau citcat boleh copy terus. lepas tu susun-susun balik supaya ayat jadi comey. cuma result di Google Translate kali ni sedikit kelakar. sebelum ni, ayat panjang-panjang tak de lak jadi macam ni. korang cubalah ritual di bawah ni.

copy 'North of Toowoomba, QLD' dan masukkan dalam Google Translate - English to Malay. apa yang korang akan dapat? klik Google Translate kalau nak cuba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP