Diea Bagi Award

>> 18 June 2010


erm...1st time dapat award. so, tak tau la prosedur macam mana kan. lepas diselidik dan menjalankan penyiasatan baru tau. orang dah bagi kita kena terima la. gembira gak sebab sebelum ni asek tengok orang punya je ma. terima kasih kepada beliau yang bernama diea. pastu moh jawab soalannya lak...

Write 5 interesting facts about the person who gave you this award.
aku tak berapa pasti dengan beliau yang bernama diea ni. agak-agak je la...

erm...kenal beliau sebab dia rajin masuk blog aku.
erm...beliau seorang perempuan.
erm...kakak UKM.
erm...penonton world cup.
erm...yang pasti beliau ni kembar... :)

Jot down 10 interesting facts about yourself of your hobbies.
cam salah je soalan ni (sorry...bi ku lemah). layankan je la. tiada yang menarik pasal diri aku. lagipun segan. nanti aku digelar mat khoya lak...hobi? kaki bangku yang suka menonton manshester united... :)

Picks your 10 most deserving receipients and describe them.
paie => my sis...someone yang boleh dipercayai... :)
fay nana => mempunyai semangat pandang ke timur yang tinggi. awek jaejoong... :)
yua zawa => boleh masuk kapla dan baru menyaksikan kekalahan spain baru-baru ni... :) 
hafiz ismi => dah bekerja dan senang berinteraksi... :)
shuk => start kenal sebab aku ada buat entri kucing... :) 
rhapsody lin => rajin komen blog... :)
eqa => orang kuantan dan sudah berpunya... :)
hisyam => orang pahang. entri yang berilmu... :)
caroline => blogger dari seberang laut... :)
pidot otai => rajin mengendap blog aku... :)

~TQ~

11 komen:

BezBuddy 11:55 AM, June 18, 2010  

hehe...kn pandai tu...peace!

yua zawa 12:05 PM, June 18, 2010  

thnz bro.. nti ak dtg amik.. heee

rhapsody LiN 12:09 PM, June 18, 2010  

hehe...

thankx a lot! nnti ku letak di blog ye =)

Hisyam Muhibah 12:44 PM, June 18, 2010  

terima kasih bro.. petang kang keh ambik award ni..

Paiezah Armstrong 5:19 PM, June 18, 2010  

ape benda alah award ne? xde dpt wang tunai ke ape? heh

APAN 5:56 PM, June 18, 2010  

paie: hmmm...amek je la sis. bukan pyh pun. aku pun xtau gak awal2 tu...dpt gak mengeratkan hubungan sesama kita...benda baik la.jngan slh guna dah r...:)

eqa 6:53 PM, June 18, 2010  

wahhh!!eqa pun ad jgk kew??tocey sgt2.heheh..
u'r the best frinds on9 that i ever had :)

Fay Nana (Cik Fana) 8:45 PM, June 18, 2010  

thx ye! I'll put it in my blog! :D

Gee 10:10 PM, June 18, 2010  

uisseyy...congrats arr dpt award...hrp2 pasni sa la pula yg dapat..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP