SAFETY FIRST...

>> 18 December 2010

wah...keje macam ni pun ada ma. senang pun senang. boleh wat part time ni. cuma jauh sikit la sebab kat AS nun...tapi kompem dah la tak boleh. jangan gi hantar resume pas ni dah la...haram wooo!

AMARAN!!!
JANGAN TIRU AKSI INI DI AIRPORT!

Ini ialah bagaimana prosedur pemeriksaan manual di lapangan terbang AS yang merangkumi prosedur yang sangat menarik seperti pemeriksaan pada bahagian dada perempuan dan kangkang lelaki.

macam kenal minah ni...hmmm




















PROUD TO BE MALAYSIAN!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP