Cucukan 3200 Jarum

>> 02 July 2011


Steysha Randall menahan 3200 jarum yang dicucuk pada badannya dalam keadaan teratur dan tanpa sebarang gangguan. Mungkin gangguan perasaan sikit kot. Muka macam kesakitan je tu.

Beliau telah mendapat kedudukan utama dalam 'Guinness Book of Records' dengan memadamkan rekod lama miliknya dengan 3100 jarum.


lemak tebal macam ni pun dah nampak macam sakit. kalau badan kering macam mana la tu...


semua jarum kena parking kat garisan biru tu la kot...




yeah...mari ramai-ramai bersorak atas kejayaan beliau. haha...

APAN dapat kat SINI!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP